Bölcsességek:
Friss újság
Hirdetés
Ingyenes apróhirdetés

PostHeaderIcon Központi Konyha-Ebédlő

Központi Konyha-Ebédlő heti menüajánlataA makói Pulitzer Kollégium felújításának részeként 2005. szeptemberében került átadásra a megújult Makói Központi Konyha. Naponta 2.200 óvodás, valamint iskolás (általános és közép) korú gyermek ellátását végezzük.

Biztosítani tudjuk a búzalisztre (glutein), tejre (laktóz), tojásra érzékeny gyermekek számára is az étkezést. Ezen túlmenően várjuk minden kedves vendégünket ebédre hétköznapokon 11.00-15.00 óra között a kollégium ebédlőjébe. Szorgalmi időszakban (iskolaidőben) A és B menü között lehet választani. A heti menüt mindig az előző héten lehet megrendelni a konyhán: csütörtökön 11.00-13.00 valamint pénteken 11.00-12.00 óra között. Elővételben egy adag ára 620 Ft. Természetesen lehetőség van az ebéd étkezéskor történő kifizetésére is, de ebben az esetben egy adag ára 650 Ft.

Ezenkívül frissensültekkel is várjuk vendégeinket:

Sültek:
rántott sertéskaraj
natúr csirkemellfilé

Köretek :
szalmaburgonya
fűszeres sült burgonya
párolt rizs

Savanyúság:
csemegeuborka
káposztával töltött paprika
vágott vegyes

Ebédlőnkben tiszta, rendezett környezetben vállaljuk rendezvények (lakodalmak, osztálytalálkozók, baráti összejövetelek) lebonyolítását (100-120 főig).

 

Szóljon hozzá!

Tartalom
A cikkhez való hozzászólás regisztráció nélkül használható
1. A felhasználók nem használhatják e hozzászólási felületeket arra, hogy olyan információkat tegyenek közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.
2. Tilos a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek öncélú és sérelmes bemutatása.
3. A hozzászólás nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyűlölet keltésére, nyílt vagy burkolt megsértésére, kirekesztésére.
4. Moderálásra kerülnek a bűncselekménnyel vádoló és bűncselekményre buzdító hozzászólások. Törlésre kerülnek a személyiségi jogokat sértő, illetve mások személyes adatait tartalmazó kommentek.
5. Nem jelenítjük meg a jó ízlést sértő, lejárató hozzászólásokat, a gyűlöletre uszító, rasszista és mások vallási- vagy nemzeti hovatartozását sértő véleményeket.
6. Tilos más felhasználó vagy közéleti szereplő nevével egyező, illetve azzal könnyen összetéveszthető nicket (felhasználónevet) létrehozni. Az ilyen neveket a moderátorok törlik az adatbázisból.


Biztonsági kód
Frissítés

Oldal megosztása

  • Google Bookmarks
  • Twitter
  • Windows Live
  • Facebook
  • Yahoo! Bookmarks